Glad Påsk

Nu har det visst gått typ en månad igen sen jag uppdaterade bloggen. Det märks när livet flyter på och man mår bra i sinnet, för då skriver man mindre i bloggen.hehe
Jag har fått mitt vikariat på Liljan förlängt till den sista juni, så det känns ju toppen att ha jobb ett par månader till säkrat. Trivs bara bättre och bättre på det där stället, och jag märker att jag blir starkare i mig själv, jag vågar stå på mig själv mer och vara så att säga "hård" när det behövs mot barnen, men samtidigt snäll och busig med dem också, när det passar.
Utanför jobbet så gör jag väl egentligen inte mycket, det märks att man är tröttare om kvällarna när man jobbat hela dagen, mot hur det var när man studerade. Tar det mest lugnt hemma med min älskade lilla Simba och myser framför tvn om kvällarna.
Var för ett par veckor sen och såg Alice i Underlandet i 3D med Monica. Den var grym, och det var verkligen en upplevelse att se den i 3D. Kommer garanterat att vilja se fler filmer i 3D framöver. Blev en helt annan upplevelse minst sagt.

Idag har jag städat och fixat och snart blir det tvättstugan. Känner mig så duktig när jag tar itu med husliga sysslor så här. Imorgon bär det av över dagen till familjen i Trosa för lite påsfirande. Det ska bli trevligt.

RSS 2.0