....

ibland känns allt bara så hopplöst tråkigt....börjar inse att jag nog inte egentligen mår så bra, har nog inte gjort det på ett tag nu. Kanske inte så konstigt då att minsta lilla motgång känns så katastrofalt stor.(exempelvis krånglet med min vägledare på praktiken)
Känns ibland som att jag inte har mycket till liv, alla andra springer runt på fester och träffar killar och har fullt upp med saker och ting, medan jag sitter här hemma framför datan och tvn och känner mig allmänt ensam och uttråkad.
Visst jag har ju en del vänner som jag träffar lite då och då(och är oerhört tacksam över att jag har dem), men det känns som att det är väldigt lite mot hur alla andra har det. Är jag så hemskt tråkig? Jag vet att jag inte är en partymänniska, jag är lugn, nykterist och trivs bäst i lugnare sammanhang, jag är kanske inte direkt så "rolig" alltid och har svårt att öppna mig för nya människor.
Är nog därför jag inte vill flytta från min lilla studentkorridor förren jag slutar plugga, för här kan jag iaf träffa mina grannar i köket lite då och då under dagarna. Bara ett kort samtal när man kokar te på ett par minuter med nån av grannarna känns som en höjdpunk de dagar då inget annat händer.
Vad skulle jag göra utan tvn och datan?! De är mina bästa vänner(nästan), när allt är hopplöst ensamt så kan jag slå på tvn eller datan och försvinna bort från världen en stund. Då kan jag iaf för en stund glömma bort att jag mår dåligt och känner mig ensam.....

valborg idag, och det ser ut som det blir en ensam kväll som vanligt för mig, har inte blivit bjuden nånstans, och jag är inte den som knatar iväg helt själv nånstans dit jag inte är bjuden så som sagt, då blir det hemma framför tvn med en påse chips och lite choklad...




Helgen i Trosa + back in Norpan

Mellan fredag tills tisdag i denna vecka så var jag i lille Trosa och "tog hand om" mina syskon för våra föräldrar hade åkt på en weekend resa. Det var inte särskilt ansträngande att vara där då mina syskon som bor hemma är 12,16 och 18 år.hehe
Vi hade det mest trevligt, åt god mat, såg på film och slappade. Jag och syrran bakade även chokladmuffins som vi alla åt upp rätt fort. Det var för övrigt så himla mysigt att få gosa en massa med familjens katt Pontus. Jag saknar honom verkligen när jag inte är där så ofta längre. Katter är bara för mysiga.

Igår kom jag tillbaka till Norpan och hann inte mer än innanför dörren innan Amina ringde och ville ta en tur på stan och käka pizza. Så jag slängde ifrån mig väskan och gick och mötte henne. Mycket trevligt och gott med pizza.

Idag hade vi litteraturseminarium i skolan, det gick nog bra, tror jag iaf. =)
På eftermiddagen var jag på stan med Noemi, vi gick runt och kollade i lite olika affärer och det slutade med att jag köpte 3 tröjor och en kjol på New Yorker som jag egentligen inte hade råd med.hehe
Nu är jag supertrött, ska bli skönt med en slapp kväll framför tvn. Är ju Greys ikväll =D=D

Måndag igen

Har varit i skolan hela förmiddagen idag med gruppen och arbetat med vårt tema arbete. Vi är klara nu, ska träffas igen på onsdag för att göra ett så kallat "gen-rep" av vår presentation innan vi ska visa upp det på torsdag. Det känns iaf som att vi har fått ihop en bra presentation.
Rebecka fyllde år idag så vi gick ut på lunchen och åt på kina restaurang. Mycket gott. Vi satt där rätt länge för det kom en störtskur utanför så vi ville inte gå ut i det. Som tur var så slutade det regna efter ett tag så man kunde gå hem utan att bli blöt.

Ikväll är det borådsmöte som jag ska på, får se om det hänt nåt med mina klagomål på att folk röker utanför mina fönster. Känns iaf bra att vara med i borådet så att man har en större chans att påverka vad som händer här där man bor.

Imorn blir det ju en "ledig" dag, fast endå inte. Har massa att läsa, måste verkligen bli bättre på det där, har en tendens att skjuta upp saker och ting.hehe Måste även ta mig en tur på stan imorn och försöka hitta en present till syrran som fyllt år. Ska ju till lilla Trosa i helgen och hålla mina syskon sällskap när föräldrarna är iväg på weekendresa. Lär nog bli en lugn helg där borta med massa läsandes och säkerligen en film eller 2 med syskonen. Får se vad de har för önskemål på vad jag ska ta med mig.hehe
Blir nog lite stress på fredag, har storyline verkstad mellan 8-15 nämligen, och sen måste jag nog direkt till tåget om jag ska komma till mina syskon i lagom tid för att se till så de får i sig nån middag. Men men, det löser sig nog.

Spontan utekväll

Igår så hörde Tette av sig på msn och frågade om hon fick komma hit på kvällen och sen gå till Palace. Jag tyckte det var jättekul att få spontant besök så där, men först var jag osäker på om jag skulle gå till Palace i och med min ekonomi och sånt. Men tillslut så bestämde jag mig iaf för att gå dit.
Både jag och Tette pratade med Henke också och han dök tillslut upp hemma hos mig han med. Det var första gången han var här.Verkade iaf gilla en del av mina posters då vi tycks ha lite samma smak vilket är kul.
Vi hade iaf en trevlig stund vi tre hemma hos mig. Fick höra en hel del. ;o)

Vi gick sedan till Palace och lyckades som tur var komma in innan 12 så vi slapp betala så mkt. Det blev bara 20 för garderoben. Vilket kändes mycket rimligt.
Det var ett grymt band som spelade i en av barerna, så det blev där man hängde mest. Tette mötte upp med sin pojkvän så hon sprang runt en del på stället, men jag hängde kvar där i baren med Henke och lyssnade på bandet.
Träffade Carro där åxå vilket var kul. Annars såg jag inte direkt några jag kände där. Men det gjorde ju inget eftersom jag hade Henke och Tette att snacka med under kvällen.
Jag och Tette bjöd Henke på varsin redbull som betalning för att få skjuts hem sen på kvällen, vilket kändes bra att göra. På nåt sätt måste man ju kompensera för att han är så snäll och skjutsar en.
Tette och Nicke försvann innan mig och Henke och det visade sig att de hade gått till Max, så jag och Henke gick iväg i kylan och frös till hans bil sen hämtade vi upp Tette och Nicke på Max.
Han skjutsade hem dem först och sen mig, men han körde lite fel så vi fick oss en tur längs kungsgatan innan vi kom hem till mig.
Hoppas du kom hem ok sen Henke, och tack igen för en trevlig kväll och för att du skjutsade mig hem. Mycket snällt. =)
Tack även till Tette för att du kom hit och fick med mig ut, det blev ju en riktigt rolig kväll. =)

Söndag

Den här helgen har varit riktigt trevlig och lugn. Igår hade jag filmkväll med Noemi och Monica vilket var jättetrevligt som alltid. Vi såg på en skräckis och en komedi. Båda filmer var helt ok fast skräckisen var mer äcklig än läskig och det var vissa aspekter i den som jag inte riktigt tyckte om. Men de var en helt ok film att se tillsammans med vänner iaf, om inte annat så hade vi trevliga och roliga samtal. Efter filmerna så tog vi en promenad genom stan hem till mig. Vi gick en liten omväg för att slippa gå mitt genom stan där allt folk var, för ingen av oss kände direkt för att möta en massa fulla och festglada människor som man brukar se mkt av ute på lördagar.

Blev en sen kväll för mig på lördagen för efter att Monica och Noemi gått hem så började jag se en film på tv1000 som inte var slut förrns närmare 2. Jag måste ha varit väldigt trött för just nu kan jag inte ens minnas vad det var för film eller nånting. *skratt*

Sov ganska länge idag vilket var skönt, sen mötte jag Amina och tog en fika på stan. Jag drack en banan smoothy...snacka om nostalgi det var. Minns att jag gjorde sånna rätt mkt själv i tonåren, så det fick mig att få en massa minnerbilder från den tiden. =)

Imorn börjar nästa kurs, vilket ska bli spännande. Får hoppas jag får mina böcker snart så man kan komma igång och läsa dem i god tid bara.

slösa lite pengar

Idag har jag knatat runt en del på stan med Noemi. Vi käkade på donken (onyttigt nog..hehe) sen knatade vi runt mer. Jag köpte lite små saker för håret och sånt. Ville ha nya kläder men min ekonomi håller inte riktigt för det just nu.
Sen satt vi hemma hos Noemi resten av eftermiddagen och busade med katten och snackade. Riktigt trevligt och avslappnat.
Känner mig bättre till mods nu än vad jag gjorde när jag skrev förra inlägget vilket känns bra. Har fått mkt stöd från min grupp på campus och från mina vänner. Så tack för det =)

Kursen är slut nu, vi hade seminarie igår, det gick bra, har bara några småsaker att rätta till i min rapport. På måndag börjar nästa kurs, ska bli spännande att se hur den kommer bli. =)

Nu blir det väl lite slappande här framför datan och tvn kan jag tro, vill ju få valuta för att jag skaffat mig mer kanaler.hehe

RSS 2.0