Jobb och ny frisyr + lite annat

Har jobbat på duktigt nu sen början av februari. Har nämligen ett 2 månaders vikariat på en trevlig förskola ute i Jursla. På samma förskola som min kära vän Monica, vilket är ett plus. Inte för att man hinner prata mkt under dagarna, det är full rulle för det mesta.
Sista mars är sista dagen där, sen blir det tillbaka till att hoppa runt via vikariebanken igen.
Är säkert bra för meritlistan att ha ett lite längre vikariat än nån enstaka dag här och där. =)

Jag har även på sista tiden börjar tröttna rejält på mitt slitna och tunna hår. Har märkt att det blir tunnare och tunnare, kanske borde äta nån vitamin eller nåt sånt för att bättre på hårhälsan.
Iaf så fick jag nog igår och tog min kökssax och kapada av ganska så mkt av håret. Känner mig supernöjd, blev en lättnad. Visserligen skulle nog en frisör bli galen på mig för att jag gör så här, men jag har verkligen inte ekonomin just nu för att lägga ut flera hundra för en klippning. Får väl lyxa till det med en "riktig" klippning när jag börjar få lite mer regelbunden lön och så.

Här får ni en bild på hur håret blev:


Sedan måste jag erkänna att JAG som annars älskar vintern och den vackra snön, börjar bli redigt trött på denna. Men inte pga snön utan pga att man ALDRIG kan lita på att bussen är i tid eller ens överhuvudtaget kommer. Fruktansvärt irriterande när man är beroende av bussen för att ta sig till och från arbetet. Idag tillexempel så fick jag stå i 1 och en halv timme och vänta på bussen efter jobbet för tydligen så kom inte bussen som borde ha kommit, och inte vågade jag lämna hållplatsen med risk för att missa bussen om den dök upp. Snacka om att jag var stelfrusen när jag äntligen kom hem.

Sen lite skvaller, jag vet att jag är oerhört fånig, men jag kan inte låta bli. Nu stod det i aftonbladet att Robert Pattinson erkänt att han och Kristin Stewart är ett par i verkligheten precis som i Twilight sagan. Detta gjorde mig glad då jag misstänkt detta länge. De verkar passa så bra ihop och är så söta.
Visst är jag fånig som blir så glad över en sån här sak?! haha

RSS 2.0