Tattoo

Sprillans ny tatuering på armen vid armvecket, blöder lite som synes och är svullen. Gjorde inte så ont som jag trodde, och tatueraren sa att jag hade en väldigt lätt tatuerad hud. Känner mig nöjd. =) Ska bli kul att se hur den ser ut när den är helt läkt om ungefär 3 veckor.



Fadderkickoff och c-uppsatsframläggning

Igår var det då dags för sista delen av fadderutbildningen, vilken innebar som föregående år att man diskuterade olika fall som kan inträffa under nolle-p. Som alltid givande och intressant. Efter utbildningsdelen var det då dags för själva kickoffen, halvkasst hade ordnat en femkamp som vi faddrar fick gå igenom. Det var roligt som alltid. Även om jag till viss del var lite off igår. Men jag hade kul i alla fall.
Kvällen avslutades på DK med lite mingel.
Detta är sista året som jag är fadder, det vill säga sista året jag får knata runt i min röda läraroverall under nolle-p.
Känns både härligt och sorgligt på nåt vis.
På fredag, det vill säga imorgon börjar nolle- p och mitt jobb som fadder. Men jag missar nollans upprop detta år då jag och Mellis har framläggningen av vår c-uppsats under dagen imorn. Känns lite nervöst, men det kommer säkert gå bra. Sen på kvällen blir det att träffa faddrar och nollen för lekar i folkparken. Kommer bli trevligt. Får hoppas det inte regnar bara.

Lämnar er med en bild på mig själv från igårkväll då jag kom hem efter kickoffen, lite trött men nöjd. Som ni ser så är mitt hår mkt kortare. Jag har nämligen klippt mig själv, men kökssaxen.hehe Jag är nästintill pank och hade inte råd att gå till frisören och mitt hår var så slitet så jag var tvungen. Tur att man har lockigt hår så det kanske inte syns om det blev ojämt. Men kan gissa på att nästa frisör som ser mitt hår kommer undra vad jag sysslat med.hehe



Joseph Gordon- Levitt



Klippet ovan är ett härligt litet screentest jag hittade på youtube på underbara Joseph. Joseph Gordon- Levitt är utan tvekan min absoluta favoritskådespelare för tillfället, han har funnits med i mitt liv länge men på sista tiden har han hamnat högst upp på listan. Det faktum att han har en talang som är helt otrolig gör honom till en så vacker och underbar skådespelare. Han är helt klart den mest talangfulla skådespelaren just nu i min ålder. Sen att han dessutom är oerhört intelligent och bjuder på sig själv gör honom ju ännu mer attraktiv. Han är för tillfället mannen i mina drömmar. Om jag ändå kunde träffa en karl som honom! hehe Kommer ju aldrig träffa denna man in real life så att säga, men han kan ju få leva vidare i mina drömmar. Tack och lov för hans filmkarriär så att jag kan få se hans talang för en lång tid framöver on the big screen. =)

Nyinflyttad och stortrivs

Nu är jag inflyttad och klar i min mysiga lilla etta. Trivs jättebra. Känns så skönt att äntligen få ha en egen lägenhet igen efter 3 års korridorsboende. Kommer verkligen inte sakna det ostädade köket, festerna och allt oväsen från korridoren.
Visst helt tyst är det ju visserligen inte här heller, men det är en klar förbättring i alla fall.
Ser fram emot att få bjuda hit mina vänner på fika och filmkvällar och liknande framöver. Kommer kännas så otroligt mycket bättre att bjuda hem vänner när man bor i en mysig etta mot vad det gjorde när jag bodde i korridor.

Nu börjar det närma sig skolstarten och nolle-p igen. Vilket innebär en hel del att göra. Tror inte jag kommer orka vara lika engagerad som fadder i år  som tidigare år. Känner inte samma motivation, men jag kommer vara med när jag orkar och vill. Känner mig även nervös inför framläggningen av c-uppsatsen som är den 14e. Nya kursen börjar direkt efter också, har inte ens kollat upp någonting om den än. Får väl se till att göra det kanske.
När det gäller ekonomin så är jag nästintill pank nu, eller ja, lite pengar har jag, kommer nog klara mig tills csn pengarna kommer om jag är snål och försiktig. Jag brukar vara duktig på att klara mig med lite pengar, fast på sista tiden har jag nog slösat lite mer än vad jag brukar, vilket kanske inte varit så bra, får väl helt enkelt ta nya tag nu under hösten och spara så mycket jag kan. Vet ju inte hur det kommer se ut med jobbsituationen när jag tar examen i januari. Känns lite läskigt. Mina fasta kostnader varje månad blir ju högre nu än när jag bodde i korridor så mer pengar försvinner varje månad med andra ord. Men men, jag löser det nog, det brukar jag alltid göra.

RSS 2.0