Sommaren närmar sig

Nu har det åter igen gått väldigt länge sedan jag skrev här, börjar visst bli en regel mer än ett undantag för mig.
Anledningen är väl att jag inte riktigt har energin till att sitta och skriva så mkt nuförtiden. Jag har ju jobbat och stått i på mitt vikariat på Liljan sen i februari och nu har jag bara en månad kvar av vikariatet. Man är ofta väldigt trött när man kommer hem från en arbetsdag på en förskola.
Det känns lite skrämmande att inte veta om jag kommer ha jobb sen eller inte, men jag hoppas och tror iaf att jag kan hanka mig fram via vikariebanken i väntan på att hitta en mer permanent tjänst. Borde ju gå får man hoppas.

En annan sak jag tänkt på nu sen jag slutade plugga och började jobba är att mitt sociala liv nästintill blivit en öken. Visst till en viss del så trivs jag med att bara vara hemma med katten och ta det lugnt, men en annan del av mig har smått börjat sakna att träffa andra och göra saker. Ingen verkar ha tid för mig längre tyvärr, de har nya pojkvänner eller fullt upp med annat hela tiden och jag vill inte vara desperat och tjata mig till en fika. Just därför spenderar jag majoriteten av min fritid hemma ensam med katten. Det var lättare när man pluggade att vara social för då hade folk mer tid och man sågs på ett annat sätt, för att inte tala om att jag då bodde i studentkorridor och var med i mkt av de studentaktiviteter som fanns tillhanda. Nu finns det däremot ingenting direkt att göra, iaf inte om man inte vill gå iväg helt ensam och göra saker.
Visst, mina vänner ser jag ju ibland, men inte alls så ofta som jag skulle vilja, och jag vill ju som sagt var inte vara gnällig mot dem, jag menar är de exempelvis nykära så är det ju som det är och jag är självklart glad för deras skull, eller om de har fullt upp med studier och annat.
Nä nog med "klagande", behövde väl skriva av mig lite som vanligt.

Fick mitt msn att funka igen för någon vecka sedan och häromdagen skrev min gamla kära vän Jonas ,som jag inte pratat med på nästan ett år, till mig. Han har tydligen flyttat ner från de nordliga breddgraderna och hamnat i Uppsala för studier. Blev väldigt glad åt att höra från honom. Saknar verkligen den grabben, han fick mig alltid att må bra när vi bodde i Bollnäs, han är en vandrande sol eller nåt.hehe
Så lite positiva saker händer iaf för mig. =)

RSS 2.0