Humör= helt ok

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, men jag har mått bra endå. Känns som att mitt humör har vänt. Trots att jag inte direkt träffat några vänner eller direkt gjort nåt "kul" så känns allt helt ok.
Jag har tagit tag i mig själv lite mer helt enkelt. Blev ju iaf 2 promenader den här veckan, vilket är en seger i sig. =)
Annars har jag glott på en urtöntig serie som jag tankade hem.
Måste förklara anledningen först till varför jag tankade hem denna urtöntiga serie.hehe
Jag har ju som jag nog tidigare nämnt varit smått galen i serien The Tribe, och nu hade jag sett klart på alla avsnitt som gjorts i den serien, då blev jag nyfiken på att se något annat med de skådisar ifrån Tribe som jag gillar.
Iaf så fick jag reda på att två stycken, Bray och Amber (riktiga namn, Dwayne Cameron och Beth Allen) var med i Power Rangers Operation Overdrive som gjordes 2007. Så jag tankade hem den, men herregud så töntig den var, det enda som gjorde den nästan värd att ses var ju Dwayne och Beth.
Men Irre, du skulle sett Dwayne....de hade BLONDERAT!!!! honom, han såg helknäpp ut.hahahaha Fast fortfarande lika het som alltid. ;o) Och det roliga var att han och Beth var ett kärlekspar även här. hihihi
Här är en bild på "kärleksparet"  Tyzoon och Vella, som de hette i serien.hehe


Nu har jag laddat hem en annan power rangers serie, som heter Mystic Force och börjat se på den. Den är också töntig men inte lika mycket som den andra. Den här innehåller magi och sånt. Och i den här är Trudy från Tribe med ( riktigt namn Antonia Prebble). Hon tyckte jag var en av de mest talangfulla skådisarna i Tribe så det är kul att se henne i nåt annat, även om den här rollen knappast verkar vara nån direkt utmaning.haha Även hon är blond i den här serien. Men hon ser ok ut i blont hår. =)

Pratade med Benjamin i telefonen idag, resten av familjen åkte ju till Spanien idag. Jag ska åka till Trosa på måndag och vara där i ett par dagar och ta hand om katten, vattna blommer och umgås med Benjamin när han kommer hem från sitt sommarjobb. Ska bli trevligt att få komma bort och se lite annat för ett par dagar. Sen är det ju inte helt fel att slippa betala för sin egen mat för ett par dagar.hehe

Godkänd!!

Nu har jag varit på mitt möte på skolan. Det blev ett rätt trevligt samtal med Kajsa som är ansvarig för Vfu:n. Vi satt och pratade om min utvecklingsplan och min relation till min vägledare mm. Hon hade bara några funderingar runt det och ville höra mina synpunkter. Efter samtalet sa hon att jag blivit godkänd då alla oklarheter hade klarats upp.
Känns superskönt att slippa oroa sig över det där nu. =D

Äntligen en promenad

Idag har jag varit duktig. Jag tog tag i min lathet och gick ut till Hageby för att handla på willys. Vädret var helt ok, inte för varmt och inget regn. Märkte dock hur kass min kondition är, måste verkligen se till att promenera oftare.
Handlade lite mer än beräknat på willys så det blev till att ta bussen hem, hade aldrig orkat bära på en tung kasse hela den vägen.
Men var ju endå tvungen att gå från södetull och hem, ett under att kassen höll. Dum som jag är så hade jag packat allt i en kasse istället för i två, så den var på väg att gå sönder när jag väl kom hem.
Nu blir det en lugn eftermiddag, känner mig trots allt duktig efter min lilla promenad. =)

Ytterligare orosmoln

Glad midsommar till er alla!!
Jag har en lugn dag/kväll här hemma i min lilla studentlägenhet för mig själv. Har haft en liten spadag och glott på The Tribe på datan (jupp Irre, jag har blivit galen i den igen...Pride is my man ;-) hehe). Ska köra min renings och skyddsritual sen närmare midnatt då magin är extra stark i luften. Kommer med stor säkerhet må bättre efter att jag gjort den.
Det lär vara mycket starkare nu när det är midsommar. Det behövs nu för mig i och med all oro och deppighet som tynger ner mig.

Som om inte oron över min utvecklingsplan och hur det ska gå vore nog, nu har jag fått reda på att pappa är sjukare än vad vi trodde. Han har varit stressad och haft högt blodtryck, och nu har han blivit sjukskriven enda tills augusti för läkaren sa att han riskerar att få en hjärtinfarkt  eller till och med dö om han inte tar ner tempot. =S Så nu går man och oroar sig över det åxå. Jag ska göra mitt bästa för att hålla humöret uppe ialla fall. Får se till att använda mig av den magi jag kan för att hålla mig själv borta ifrån djupet och stötta pappa bäst jag kan med bra energi. Jag har inte råd att åka till Trosa så mkt tyvärr, men nån gång till i sommar ska jag nog kunna ta mig dit.
De ville ha dit mig idag, men jag kände inte för att lägga ut de pengarna nu. Sparar det till senare.
2 av mina syskon ska iaf eventuellt hälsa på mig här i Norrköping senare i sommar, inte samtidigt, men en i taget. Det blir säkert kul. =)

Krångel och tack..hehe

Tack för kommentarerna på mitt förra inlägg. Det uppskattas. =)

Irre: Jag har en mp3 men jag använder den aldrig, kan inte lyssna på musik när jag är ute så där, måste kunna höra allt runtom så man inte råkar illa ut. Är lite knäpp på det viset.

Jenny: Jo, får ta och göra det helt enkelt, med start imorn.

Tette: Jag är så knäpp när jag har mina låga stunder att jag glömmer bort sånt som är bra, så med andra ord tänkte jag inte så långt.hehe Jag kommer höra av mig helt klart. Har du nåt förslag?


Nu till nåt annat som gör mig ledsen och förbannad. Minns ni för ett par inlägg sen när jag skrev om att skolan kontaktade mig pga min vägledare på vfun? Well har nu mailat med skolan flera gånger och först efter 4 mail fått reda på att det inta alls handlade om min vägledare utan om att jag inte är godkänd på min utvecklingsplan. Men varför sa de inte det på en gång?? Varför alla dessa frågor om min relation till min vägledare och hur jag utvecklats som pedagog under året. De fick det att låta som att jag skulle bli godkänd bara de fick veta mer om det. Sen helt plötsligt nu fick jag reda på att det var utvecklingsplanen det handlade om. Vet fortfarande inte varför den inte dög, eller vad som ska göras nu. Men ska träffa vfu-ansvarige (Kajsa) nån gång snart för ett samtal tydligen.
Fan va arg jag är på allt detta nu, de verkar ju förvirrade helt klart Jag vill veta konkret vad som var fel och vad jag kan göra för att rätta till det, inte på det här viset som de gjort nu, genom att förvirra mig och ge mig falska förhoppningar om att allt skulle lösas via ett mail. *suck*

Varför ska allt krångla när man inte orkar med det?? Kom på mig själv med att börja gråta när jag fick mailet idag. Känner mig urfånig, men det är ju för att jag är låg som det är nu, och att få höra massa skit när man redan är låg är ju inte kul.

Ska verkligen försöka rycka upp mig, men det lär vara svårt iaf tills det här med skolan är löst. Men jag ska försöka, och jag ska inte glömma bort att det faktiskt finns folk jag kan kontakta när jag känner mig ensam.
Om jag skulle gräva ner mig igen, feel free att banka lite vett i mig ;-) hehe

Borde...men orkar inte

Varför blir jag alltid så här varje sommar?? Jag hade ju lovat mig själv att ta en lång promenad varje dag för att få upp min urkassa kondition. Har nämligen en kondition  som en gammal tant eller nåt. =S Men tror ni jag har tagit en endaste liten promenad den senaste tiden??
Nä jag har suttit hemma och glott på tv eller serier på datan och varit allmänt låg.
Det är nämligen så att jag alltid blir låg varje sommar pga att mitt annars rätt kassa sociala liv totalt dör ut på sommaren.
Alla har saker för sig och åker runt och har kul, jag sitter ensam och har tråkigt.
Visst det var kul att hälsa på familjen förra helgen, men då blev det ju extra tomt när jag kom hit.
Fast visst, är ju bättre här än på en extrasäng i ett öppet allrum hemma hos päronen.
Saken är den att när det gäller att komma iväg och promenare, så är jag hopplös på att göra det på egen hand. Jag är så lat av mig, särskilt nu när jag inte mår helt bra mentalt. Det är som att jag skulle behöva nån som sparkade igång mig.
Men tyvärr så är ju de jag brukar umgås med antingen bortresta eller på tok för upptagna för att ha tid med lilla mig.

Får se om jag får lite viljestyrka nån dag snart så jag kommer iväg på nån promenad på egen hand. Ska försöka få igång mig själv. Idag är det nog ingen idee, humöret är för knas helt enkelt.

Studentfirande för bror min

Nu är jag hemkommen från en par dagar hos familjen i Trosa.
Min brorsa Benjamin tog studenten igår från Öknaskolan i Nyköping.
Jag kände mig så fånig för när de sprang ut där så var jag nära på att börja gråta av glädje och stolthet. Min lille bror har blivit så stor!! Och han såg så stilig ut i sin kostym och studentmössa.
Benjamin har ju alltid varit lite av ett geni, och nu är det bevisat.hehe Han fick MVG i iprincip allt + ett stipendium på tjugotusen kronor!!! =D=D Jag är så otroligt glad och stold över honom.
Nu på måndag börjar han sommarjobba på vår pappas jobb, där kommer han jobba tills han flyttar till Linköping i höst för att börja plugga. Kommer bli kul att han kommer bo lite närmare då, förhoppningsvis kan man se han lite oftare när han bor där.

Här får ni se lite kort, fler kommer finnas på min bilddagbok. =)


fika och hejdå-fest

I måndags träffade jag Fatema på en fika på stan. Det var trevligt eftersom vi inte hade setts på ett tag. Kul att få skvallra lite om allt som hänt och skolan mm. =)
Nu har hon åkt hem över sommaren så det lär dröja innan man får träffa henne igen. Önskar henne ett trevligt sommarlov. =)

Igår så var det sista kvällen som min belgiska granne Jef var här i landet så han hade en hejdå-fest uppe på 5e våningen med en massa av hans internationella och svenska vänner. Jag var ju självklart där jag med, men jag kände typ bara han och 2 till. Sen var jag sjukt trött så jag satt mest i en soffa där och lyssnade på när de spelade gitarr och festade.hehe
Idag åkte han hem till Belgien. Det kommer bli rätt dött här i korridoren utan honom, han var lixom den som tillförde lite liv och rörelse här inne.

Imorn bär det av till familjen i Trosa för ett par dagar då min bror Benjamin tar studenten på fredag. Det ska bli trevligt. =)
Tänk att han blivit så stor nu.


orolig och smått förbannad

Nu är jag riktigt arg och oroad. Jag fick ett mail igår ifrån skolan angående mina vfu papers och den respons min vägledare hade gett mig. Jag visste att han hade missuppfattat vad han skulle skriva och att det han skrev skulle kunna ställa till det för mig. Han gav mig ju godkänt, men sen under kommentaren, där jag uppfattade det som att man skulle skriva varför man godkände eller underkände studenten, hade han skrivit om vad jag var dålig på och behövde utvecklas i, precis som man skulle skriva under utvecklingsplanen.
Så självklart har skolan nu missuppfattat allt och tror att min vägledare egentligen inte ville godkänna mig. Jag var dessutom ärlig i mitt paper där jag skrev om de svårigheter jag haft i min relation till min vägledare och att jag trots det utvecklats.
Jag var iaf nu tvungen att skriva ett mail till skolan och förklara ytterligare om hur min vfu var och relationen till min vägledare.
Jag hoppas verkligen skolan lyssnar på mig nu och inte på min idiotiska vägledare som inte fattat någonting.
Jag får fan panik här, vill inte att hans idioti ska vara orsaken till att jag blir underkänd. =S
Om inte mailet jag skrivit nu räcker vetefan vad jag ska ta mig till isåfall. =S


Kul kväll med verkstadsgruppen

Nu har jag precis kommit hem från en mycket trevlig kväll i parken med min verkstadsgrupp. Vi slutade ju vårt estetiska år idag så vi ville ha en liten trevlig avslutning tillsammans.
De flesta var där och vi umgicks och lekte lekar, vilket var roligt.
Jag blev övertalad lite innan de flesta kom att spela frisbee (hur det nu stavas...senil just nu..haha) golf med Henke. Hade aldrig spelat det förrut och är allmänt kass på att kasta sånt där, så det gick väl inget vidare för mig, men det var rätt kul endå. hehe
Hmm vad mer kan man säga om kvällen, den var rolig helt enkelt. Känns tråkigt att vi inte kommer ses som verkstadsgrupp något mer. =( Men de flesta av dem kommer man ju hålla kontakten med helt klart, och man kommer se dem på campus i höst, så det är ju iaf bra.

Här kommer lite kort som jag tog. Tog massa fler, de kommer hamna på facebook och eventuellt bilddagboken, om jag orkar.hehe


Grill och promenad

Igår fick jag vara med och grilla med Jef och hans belgiska kompis Jolien från Linköping. Vi grillade här på gården på Gripen sedan gick vi upp på taket och kollade på den fina utsikten medan Jef spelade lite gitarr.
Vid 22 så skulle Jolien till tåget så jag och Jef följde henne dit. Sen mötte vi 2 av Jefs internationella kompisar och vi tog en promenad runt folkparken typ. Snacka om att jag har ont i mina fötter idag. Jag hade nämligen på mig sandaler som inte direkt är gjorda för raska promenader.hehe


Lite musik och lite bio

Igår så var jag först på stan och fikade med Amina och hennes pojkvän Jonatan.Var ett tag sen jag träffade Jonatan så det var kul att se han igen.
Efter fikan gick vi till scenen som var vid gamla torget för där skulle EMD uppträda. Inte för att jag egentligen gillar dem, men det var en sån fin och varm kväll att lite musik och mingel inte lät helt fel. Så vi hängde där ett tag. EMD var väl sisådär, en hel del smått galna tjejer stod framme vid scenen.hehe Vi höll oss lite längre bak där det var lugnare. =)

Sedan blev det bio på senkvällen. Vi såg på nya Indiana Jones filmen. Helt ok, kanske inte lika bra som de första tre men helt klart sevärd. =)

Annars var det en lugn dag igår, i alla fall på dagen. Satt mest här vid datan. Fick lite hjälp från Henke att ladda hem snes med en massa spel, så tack för det =) Supersnällt. Ska se om jag kan spela nåt idag. Är ju inte van att spela med tangentbord så det lär ju gå åt skogen.haha Men man vänjer sig nog. =)


RSS 2.0