En händelserik tid, fyllt 30 och tagit examen!

Nu har det tagit tid att uppdatera denna igen, vilket har sina anledningar. Har nämligen både fyllt 30 och tagit min examen, så nu är jag utbildad förskollärare. =)
Blev firad för min 30årsdag i två helger i rad. Första helgen kom delar av familjen och moster och mormor förbi för att fira mig. De hade med sig smörgåstårta, fikabröd och massor av paket. Fick bland annat en mixer så nu kan jag göra smoothies. Fick också en elvisp och lite uppläggningsfat, tekoppar, ljus och en bok om katter.
Helgen efter firades jag av lite vänner. Vi hade knytis hos mig och det blev en riktigt trevlig och mysig kväll med massor av prat och skratt. Kändes bra att bli firad på det sättet som jag själv ville och inte bli bortrövad på party eller kryssning eller nåt liknande som brukar vara vanligt när man fyller 30. Är glad att jag har vänner som förstår vem jag är och vad jag gillar och inte gillar. =)

Vi har också haft våra sista dagar på utbildningen, och jag har jobbat en massa via vikariebanken under tiden och kommer att fortsätta tills jag hittar en tjänst. Känns superhärligt att utbildningen är klar, började bli smått trött på den.hehe Men uppskattade de sista två kurserna vi läste, tror de är av oerhörd vikt för yrket.
Nu blir det bara att vänta in alla poäng och betyg och sedan att beställa examensbevis när det är klart. Vilket kommer ta tid, räknar inte med att få min rättmätiga förskollärarlön än på flera månader. Ganska trist att det ska ta sån tid.

RSS 2.0