Heath Ledger

Måste erkänna att jag blev djupt rörd och oerhört glad av att Heath fick sin Oscar inatt. Har precis sett när hans föräldrar och syster tog emot priset och fick tårar i ögonen.
Heath var helt klart välförtjänt av denna guldman. Hans insats som Jokern i The Dark Knight är något av det bästa jag sett inom film på bra länge. Han spelade inte Jokern, han VAR Jokern helt enkelt. Lysande skådespelarinsats med andra ord.
De som påstår att han enbart fick priset för att han är död är ute och cyklar enligt min mening. Han stal filmen med sin talang. Han var värd priset. Sorgligt dock att han inte fick stå där och ta emot det själv. =(

klantiga jag

Imorse spillde jag ut en tekopp över mitt tangentbord, klantig som jag är. Det gick inte att rädda så jag fick springa iväg till stan efter skolan och köpa mig ett nytt. Nu har jag ett med vita tangenter som lyser typ.hehe helcoolt. =)

Annars har jag haft fullt upp den sista tiden, just därför jag inte hunnit med att uppdatera här. Livet flyter på med andra ord och jag trivs rätt bra. Finns inget direkt att klaga på just nu iaf. =)
Imorn ska vi ha dramaverkstad, det var riktigt länge sen vi hade nåt sånt, så det ska bli riktigt kul.

Plugg, plugg, plugg....och så lite Lewis.

Sitter här och känner mig nästintill drunknad i alla papper och böcker som ligger strödda runt mig nu. Håller på att skriva på de saker som ska skrivas för skolan, som jag inte riktigt haft ork att göra under veckan då jag varit ute på min praktik, som för övrigt kommer pågå en vecka till. Man blir smått snurrig i huvudet av allt skrivande och tänkande. Man blir nog nästan lite knäpp när man pluggar. Men jag känner mig alltid så stolt när jag kommer igång så här och ser hur mina uppgifter sakta men säkert blir färdiga.



För att kunna orka med och att inte bli galen så tar jag lite pauser då och då. Just nu är jag helt totalt galen i de här demoskivorna jag fått hem som jag nämnde i förra inlägget, av bandet Lewis. Ett nytt favoritband till mig. Sitter just nu och lyssnar på skivan Tankar i en bil, och just den låten för övrigt. Älskar den, helt underbart. Sitter och sjunger med här.haha


Musiktips

För ett tag sen upptäckte jag ett riktigt härligt band på myspace som jag nu känner att jag måste tipsa om. Jag har nämligen idag fått hem deras 2 demoskivor som jag beställt från deras sida och hunnit lyssna igenom dem noga.
Måste säga att de är riktigt grymt bra. Väldigt orginella och härliga. Gillar att de sjunger på svenska, texterna är bra och på sätt och vis poetiska och musiken är lite åt det klassiska punkhållet, men med lite fler influenser från lite varstans.
Med andra ord, gå genast och kolla in deras myspace och lyssna på detta härliga band!!

Bandet heter Lewis

Sidan är

www.myspace.com/lewistheband

RSS 2.0