Johan och Henrik Palm i Norrköping =D

Nu är jag hemkommen från en toppenkväll i Hörsalsparken i Norrköping. Fick med mig min granne och vän Ida ut i regnet för att se min lilla favorit Johan Palm. Det var fullt av människor i parken trots regnet, massor av tjejer som skrek och hade skrivit Johan i ansiktet och liknande. Fick lite smått ont i öronen vid ett par tillfällen på grund av allt skrik. Men det var det värt.
Johan och Henrik var otroligt grymma. De spelade Antidote, Satellite och Emma- Lee och Johan var som alltid rolig i sitt mellansnack.
Både jag och Ida tog kort, så de kort ni får se längre ner är alltså både tagna av mig och av Ida. Vi stod hyffsat långt fram, men mina bilder blev lite suddiga pga att jag försökte zooma och att jag var lite darrhänt dels pga regnet och dels pga nerverna.haha
Jag ställde mig sedan själv i kön mitt bland alla unga tjejer, kände mig lite malplacerad där. *skratt* Men kön gick fort och snart var jag framme vid Johan. Tog några halvsuddiga bilder i min väntan på att få gå fram, och ett halvknasigt kort när han signerar min skiva. Han var jättetrevlig, log mot mig och hälsade och frågade vad jag hette. Jag sa att spelningen hade varit jättebra, att han och Henrik hade låtit grymma. Han log och tackade glatt, syntes att han verkligen uppskattade komplimangen. Jag frågade dock inte om en kram, men det var lite lustigt för det såg ut som att han halvt var beredd att ställa sig upp för en kram precis när jag gick.haha Alla innan mig hade bett om kramar och jag kände mig fånig att be om en i och med att jag är äldre, och sen tyckte jag synd om han som delade ut kramar på löpande band till kreti och pleti typ.hehe

När jag gick av scenen så såg jag Henrik en bit bort omringad av massa tjejer. Jag gick dit jag med och rotade förvirrat fram mina Lewis skivor. Var lite smått nervös här. Fick vänta lite medan han kramades och skrev autografer till ett gäng andra tjejer. Sen när jag höll fram mina Lewis skivor och sa hans namn så log han stort och sa nåt i stil med. " Men va roligt, har du dem" Sen fick jag rota fram en penna, den första funkade inte så jag fick leta vidare i min väska efter en annan.haha Småpratade lite under tiden med Henrik om den icke fungerande pennan som jag fått gratis från lärarförbundet.hehe Han sa att gratis alltid är bra. Sen fick han en fungerande penna och signerade mina skivor. Han hade dock bråttom iväg sen så han sa åt mig att stoppa tillbaka dem i plasten själv. Men trots att han var stressad så var han hur trevlig som helst tycker jag. Tog också ett snabbt kort när han skrev på mina skivor.

Nog med pladdret, här kommer bilderna =)















Linköping

Var i Linköping idag med Melinda och träffade vår uppsatshandledare. Visade sig att vi har kommit på god väg med vår c-uppsats, vilket känns skönt. Kommer nog att bli klara till den deadline som är den 23e juni som det ser ut nu. =) Uppsatsen kommer säkert att bli bra, men lite nervöst känns det ändå för själva framläggningen är inte förrns i augusti.
Det blir mycket där i augusti för mig, först flyttar jag till nya lägenheten, sen är det uppsatsframläggning och Nolle-p i samma veva. Dessutom Johan Palms konsert i Linköping den 15e augusti.

Appropå herr Palm så ska jag se honom här i Norrköping imorn på signeringen. Ska verkligen bli kul, men lite smått nervöst. Vill ju gärna ha Henriks autograf också, och på nåt vis känns det mer nervöst än att få Johans. *skratt*
Kommer tala om hur det gick sen och visa lite bilder, för självklart ska jag ta massa bilder.

Natt

Klockan är efter midnatt och jag sitter här och känner mig relativt pigg. Har ingen direkt tid jag måste gå upp till imorn. Ska skriva på c-uppsatsen på egen hand här hemma, så lite sovmorgon kan nog inte skada.
Är lustigt det här hur lätt jag har för att piggna till och vilja vara uppe på nätterna. Tror jag gillar lugnet och mörkret, att kunna sitta antingen här vid min dator och surfa runt på nätet, se på en film, eller slöglo på tvn, eller varför inte läsa någon riktigt bra bok. På nåt vis är det som en medicin för mig, dessa tillfällen då jag kan och orkar vara uppe så här, tills det blir lugnt och tyst. Tack och lov är det inget fest i huset, eller iaf inte någon som jag hör nåt av ikväll/inatt.

Surfar rund nu på sidor som handlar om Twilight. Har ju som jag nämnde nyligen läst ut den sista av dessa 4 böcker och är helt såld på den världen. Kändes nästan sorgset att stänga igen boken när den var slut. Jag ville ha mer. Därför är jag så glad över att filmerna kommer. Har sett lite bilder och sådant från andra filmen som spelas in nu. Ser ut att bli bra.

Skulle vilja hitta nåt annat att läsa, som kan fängsla mig lika mycket. Frågan är bara vad. Helst något som går att låna på biblioteket för jag spenderade på tok för mycket på mina twilightböcker så jag måste tänka på min ekonomi nu.


Mår bättre

Känner mig bättre nu, huvudvärken har släppt och som ett trollslag så blev mitt humör och mina tankar bättre. Vill tacka Jenny och Irre för era tänkvärda ord i mitt förra inlägg. *kram* till er.

Jag har insett något, alla de gånger då mina tankar blir så där mörka, det finns ett samband. Jag är alltid sjuk eller stressad eller något liknande när mina tankar går åt det hållet. Ofta blir de bättre så fort jag själv mår bättre, eller när jag skrivit ner tankarna här i bloggen.
Så egentligen tänker jag inte så negativt hela tiden, det är när jag blir sjuk, särskilt när jag har huvudvärk som igår. Nästintill migrän hade jag då, och då påverkas ju humöret minst sagt.

Har vilat hela dagen, och läst ut sista boken i Twilight serien. Underbar serie, är så glad att de kommer göra filmer av alla 4 böcker. Första filmen blev ju jättebra. =)

Less

Jag vill flytta nu!!!! Varför är augusti så långt bort för?? Jag är så otroligt trött på allt oväsen här. Jag är trött på studentfester och allt sådant. Att aldrig kunna få ha det tyst och lugnt, ens när man som nu, är sjuk och nästintill har migränliknande huvudvärk. Allt jag vill göra är att sova, men nä, det går inte för de har poolparty på innergården (mitt fönster är ut mot den, på bottenplan) så jag hör allt oväsen och all musik därute som om det var inne i rummet. Jag är så less på detta!!! Men samtidigt vill jag inte klaga på dem, det är så här att bo i korridor. Men som sagt, jag är så less på det nu så det finns inte. Kommer räkna dagarna tills jag får flytta till min nya lägenhet den första augusti. Förhoppningsvis blir det liiiite lugnare nu under sommaren då många åker hem till sina hemstäder. Men de två somrar jag bott här hittills har ju bevisat att det inte nödvändigtvis är fallet. Tror verkligen jag börjar bli för gammal för det här studentlivet. Jag gillar inte att festa och bete mig som en jag vet inte vad. Jag föredrar lugnare saker, som middagar och kanske filmkvällar, eller en tjejkväll med lite vin och singstar med att par bra vänner. Men typiska studentfester, nä det är jag less på. Jag som ska vara fadder igen i höst, kanske var mindre bra igenomtänkt då det nästan enbart innebär fester och se till att alla har kul. Men men, jag får väl stå ut. Det kan vara kul också, emellanåt.

Sen nu när mitt sinne är mörkt så börjar jag tänka saker igen, och oroa mig över fåniga saker. Som Johans signering på torsdag som jag ska på. Jag är livrädd för att det ska gå fel. Jag menar han är 17, och när jag själv var 17 var alla killar riktigt elaka mot mig pga mitt annorlunda utseende. (Ni som känner mig vet ju att jag är född med LKG och har pga det fått ett stort underbett. Det syns ju tydligt när man ser mig IRL så att säga, men jag väljer ju alltid att lägga ut bilder där det syns så lite som möjligt på nätet.) Även idag när jag möter tonåringar så kan jag märka på deras blickar och kroppsspåk och ibland säger de saker tom, om vad de egentligen tycker om hur jag ser ut. Jag har nu i vuxen ålder tom blivit hånad av tonårskillar vid ett par tillfällen. Även om jag vet att det bara är att ignorera så sårar det ju mig.
Nu är jag med andra ord lite rädd för hur Johan kommer bete sig när jag står där med min skiva framför honom. Visst jag vet att han är snäll och väluppfostrad, men den där första reaktionen kan vara svår att dölja, och om han visar med sitt kroppsspråk att han tycker jag är ful eller nåt, så kommer det att göra ont. Även om jag vet att det är fånigt att tänka så om en artist som jag uppskattar. Förstår ni vad jag menar?
Vill ju även be om hans brors autograf, men är lika orolig där för en negativ reaktion. Sen att jag kommer vara där helt själv också spelar ju in.
Jag vet att jag är fånig, men mina tankar går alltid åt det hållet när jag inte är på topp som sagt var.

Johan Palm - My Antidote

Idag kära vänner är dagen äntligen här som jag längtat efter så länge. Söta och otroligt talangfulle unge Johan Palm släpper sitt debutalbum My Antidote. Jag köpte det på Åhlens idag, kunde inte sluta le fånigt när jag stod i kassan.haha Kände mig bra mycket yngre än mina 29 år i den stunden. Skivan kan jag rekommendera, den är GRYM!!!!

Imorse var Johan med i Nyhetsmorgon på Tv4 och framförde två låtar, Emma- Lee och Teenage Battlefield. Han var inte lite grym, han gjorde låtarna mer punkiga och med massor av attityd. Se och njut :o) Och nåde er om ni klagar ;o) ;oP
 


Han chattade också under programmet och svarade på båda frågor jag skickade in, vilket gjorde mig väldigt glad. (känner mig såååå fånig just nu men det struntar jag i....hehe) Här har ni mina frågor och det han svarade:

MallzaWillow: Cool punkig version av Emma- Lee du körde nyss =) Vad var roligast med resan till New York?
Johan Palm: Tack! Det roligaste var nog att medverka i programmet och firandet efteråt.

MallzaWillow: Grymt bra skiva Johan =) Vilken låt på skivan tycker du är roligast att spela live?
Johan Palm: Jag har inte spelat så många låtar live än, men det blir det ändring på i sommar! När jag repar känns de flesta låtarna riktigt roliga, faktiskt.


Sitter nu och lyssnar på skivan och sjunger med. Helt underbart. Nästa vecka kommer han hit på signering och ett litet framträdande med sin bror Henrik. Ska självklart se till att vara där och få min skiva signerad. Men vad säger jag...29.... till Johan...17... när jag står där framför honom med skivan i de få sekunder man har?? Lär få tunghäfta, spelar ingen roll hur gammal jag är....pojken har väckt nåt i mig helt enkelt.
haha

Lite news

Kom på att jag inte uppdaterat här sen efter pappas fest. Kändes som läge att göra det nu när en hel del har hänt i min lilla värld.

Nummer ett:
Jag har fått kontrakt på en lägenhet, en liten etta på 32 kvadrat med kokvrå, centralt och bra. Inflyttning kommer ske den 1a augusti. =) Ser verkligen fram emot det. Lägenheten är på 3e våningen också vilket känns grymt skönt, är rätt less på att bo på bottenplan, vilket jag gjort nu under min tid på Gripen.

Nummer två:
Eftersom min mobil började att lagga av så knatade jag in till OnOff och pratade med dem. Det slutade med att jag gick därifrån med en sprillans ny mobil, köpt på avbetalning och studentrabatt.


Nummer tre:
Inte nog med det, som ni kanske vet så har min nästintill stenåldersantika dator börjat dumma sig mer och mer och nu har jag fått nog. Gick in på studentdator. se och beställde en laptop,även det på avbetalning. Fick hem papprena som skulle skrivas på för avbetalningen igår, skickade in dem idag, så datorn bör dyka upp om någon vecka skulle jag tippa. Ska bli sååååååååååååååååå skönt att få en fungerande och icke senil dator igen, och att det är en laptop som inte tar upp lika mycket plats som den här stora stationära jag har nu.






Max 20 år, bullbak och pappas 50års fest!

Det har varit en händelserik vecka för mig, på ett positivt sätt. Först fyllde min kära granne och vän Max 20 år i onsdags vilket vi firade med att gå ut och äta plankstek för att sedan avsluta med en god tårta hemma på Gripen.


I torsdags bakade jag och Melinda kanelbullar hemma hos henne, vilket var både roligt och trevligt. Gott blev det också.



I fredags så hade jag och Ida en filmkväll, vi såg på Romeo och Julia samt Grease. Helt underbart, en riktig tjejfilmskväll. Grabbarna i korridoren kom ut emellanåt och var väl mindre förtjusta i dessa filmval så de stannade inte.hehe

I lördags tog jag mig en tur till Trosa för min far fyllde 50 år. Nästan hela släkten var där och vi åt en massa god mat och umgicks  och hade det trevligt. Pappa fick massa fina saker i present. Av mig fick han lite hembakade bullar.
Jag åkte sen tillbaka till Norrköping på kvällen och fick sällskap av kusin Anton och hans tjej, för de skulle till tjejens brorsa som tydligen bodde här. Trevligt med sällskap på tåget. =)






Erik Vilde

Jag har nyligen blivit upplyst av min uppsatspartner och vän Melinda om en helt störtskön kille vid namn Erik Vilde som skriver helt klockrena visor. Han är bara för härlig, och hans texter är så klockrena så det finns inte. Helt underbart.
Kolla in :


 

Lite tankar en lugn helg

Sitter här och äter chokladdoppade cashew nötter och dricker ett stort glas vatten. Jag är helt frälst i cashewnötter...och choklad så denna blandning är ju mer än toppen. Mums helt enkelt.

Annars har valborgshelgen varit lugn. Jag var bjuden på en fest här i huset men jag kände inte för att festa så det blev en lugn kväll i mitt rum istället. Satt vid datan och surfade runt online och kollade på tv om vartannat. En helt ok kväll.

Idag så har jag skrivit en del på c-uppsatsen, men även passat på att ta det lugnt. Som sagt, en väldigt lugn helg.
Pratade med mamma ikväll i telefon, tydligen så har min yngsta bror börjat fråga om när jag tänker skaffa barn för han vill bli morbror.hehe så sött. Som tur var vet mamma vad jag känner och tycker om det just ny så hon hade förklarat rätt bra för honom varför det lär dröja innan jag är redo för något sådant. Även syrran har tidigare pratat om att vilja bli moster.hehe
Det hör väl till nu när jag börjar närma mig 30 kanske, att folk börjar förvänta sig sånt. Men som sagt, jag är fortfarande singel, jag pluggar och jag är inte det minsta redo för något sådant än på bra länge. Måste ju först och främst hitta mig en bra kille, vilket inte verkar vara det lättaste.
Det är lustigt med mig, jag trivs delvis bra med att vara singel och klara mig själv, eftersom jag alltid varit det, jag lixom vet inget annat och jag är självständig. Men en del av mig längtar ju nåt otroligt efter att få uppleva kärlek. Det sägs ju att man inte hittar någon förrän man slutar att leta, och jag har funderat på det där. Tekniskt sätt så letar jag inte, eftersom jag klarar mig bra själv. Jag menar jag raggar aldrig och springer inte efter killar hit och dit. Men jag har ju ändå den där längtan inom mig. Innebär den längtan att jag inte kommer hitta nån eftersom jag då indirekt letar även fast jag inte gör det? Hmm det där blev snurrigt. Tror jag ska  sätta igång tvn eller nåt nu.hehe

RSS 2.0