Gaah!!!

Nu har det blivit översvämmning i det gemensamma köket här på gripen, bara dagar innan jag ska flytta härifrån. Det är en sjö av vatten i hela köket och diskhoarna är fulla med vatten som svämmar över. =S
Jag har ringt och en kille har kommit hit akut för att fixa det, han ringer nu efter mer hjälp hör jag. Självklart är jag själv här också, var mina få grannar som är här nuförtiden är någonstans idag vetesjutton. Jag lär ju få städa upp där sen också om jag ska kunna fixa nåt att äta sen. Jag som ville ha en lugn kväll nu och vila. Har ju annars fullt upp med packande och springade fram och tillbaka från här och nya lägenheten. Har nämligen fått nycklarna. Men flyttar in helt och hållet till veckan då familjen kan komma hit med ett släp. Så med andra ord, jag jobbar och sliter nu inför flytten, känner mig båda glad och trött och förväntansfull. Förrutom just nu då eftersom detta hände, nu känner jag mig sur och stressad och tänkar why me?!?! Och vart är alla andra?!?!

Trosa- Norrköping

Nu är jag tillbaka i Norrköping efter en dryg vecka i Trosa hos familjen. Domino hade växt sen sist, men var lika busig som vanligt, och katten Pontus ville gärna gosa när han såg en. hihi De där djuren är för söta. De hade skaffat pool så jag badade med syrran. Fick köpa mig en ny bikini nere på stan i Trosa, det blev en röd med blommor på. Helt ok. Fast jag känner mig inte direkt fin i bikini.hehe Så det blir ingen bild på det.
Vi städade även ur garaget och jag fick gå igenom mina flyttlådor som stått där sen jag hade min etta i södertälje. Visade sig att jag hade en del saker som jag glömt bort.
Jag och mina syskon var även iväg en sväng till södertälje på torsdagen och såg på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var riktigt bra, den bästa hittils faktiskt.

Nu har jag börjat packa inför flytten, knappt 2 veckor kvar nu. Känns roligt och spännande. =)

Lämnar er mer en bild på lille Domino.



En liten fika

Igår träffade jag Emmeli och tog en fika på Fräcka Fröken. Det var riktigt trevligt. Fick även 3 banankartonger från henne inför min flytt, eftersom hon nyligen flyttat också. Nu är det inte lång tid kvar tills jag flyttar. Känns spännande. =)
Nu till helgen åker jag till lilla Trosa och familjen för att hjälpa till att rensa ur garaget och förrådet, samt gå igenom de saker jag har där från min förra lägenhet. Kommer nog bli kvar i Trosa i ungefär en vecka skulle jag tro. Sen när jag kommer tillbaka hit blir det till att packa som en tok inför flytten.

Johan Palm i Motala

Det är mitt i natten och jag har just värmt upp mig med en kopp te och en smörgås. Konserten och hela kvällen i Motala var underbar, trots regnet som gjorde mig dyblöt. Johan blir bara bättre och bättre live måste jag säga. Så otroligt grym konsert. Var helt i extas nästan under den, sjöng med och dansade och var allmänt glad trots allt regn. Efter ställde vi oss i kön, hela gänget från JPFC och vi fick komma fram till Johan och ge honom presenten vi hade fixat tillsammans till honom. 2 t-shirtar med tryck från JPFC. Rätt coola.Johan blev glad. När jag själv stod framför honom med min t-shirt så visade det sig att han kom ihåg mig från Norrköping. Blir lite ställd av det, men oerhört glad. Småpratade lite medan han signerade min tröja också. Minns inte vad exakt vi sa för nåt dock.hehe Efter det rusade jag och de andra bort till Henrik. Även Henrik kom ihåg mig från Norrköping och vi stod och pratade en liten stund, kände mig rätt lugn då faktiskt. Han är väldigt trevlig. Fick även chansen att ta ett kort med honom, som ni får se här, plus en del andra kort från konserten. Jag ser dock helt muppig ut på bilden med Henrik för jag var blöt och kall och skulle försöka le med tänderna men det blev bara halvt. *skratt* Jaja, Henrik blev bra iaf så jag bjuder på den.










Grymt

Johan var som alltid grym på allsången igår. Jag kollade även på weballsången efter, och där överträffade han sig själv när han körde en cover på Hey Jude. Helt outstanding! Längtar om något ännu mer till fredag nu. =)

Här får ni se Hey Jude med Johan Palm


RSS 2.0