En härlig dröm

Måste bara berätta om en härlig dröm jag hade häromnatten. Kanske lite fånig egentligen, kan kännas som man är en liten tonåring eller nåt och inte en snart 29 årig kvinna...men men..hehe
Iaf jag drömde om en viss herre som jag vid ett flertal tillfällen nämnt om tidigare, men av risken att han mot all förmodan skulle läsa min blogg så nämner jag inte hans namn i detta sammanhang. Kan iaf hinta att jag nämnt hans namn i andra sammanhang i bloggen. ;o)

Jag minns inte alla detaljer av drömmen,men den var mysig och varm. Jag hade iaf vågat visa mina känslor och fått dem besvarade, så i drömmen var allt så där mysigt och gulligt. Vi satt och myste framför en film och ja, inte helt oskyldigt var det kanske.haha
Sen av någon anledning (detta var det knäppa...haha) så hade han skrivit typ en dikt till mig som var väldigt vågad.haha Minns att jag kände mig väldigt generad av att läsa den i drömmen. Detta känns ju så knäppt för den här herren verkar inte direkt vara en sån som skriver dikter. Och jag betvivlar faktiskt att han skulle känna nåt för mig. Men iaf tillbaka till drömmen. Det var mkt så där gulligt och oskyldigt i den, som att gå på stan och hålla varandra i handen, kramas i köket och små stulna kyssar lite då och då.hehe
Jag vaknade och var så glad, men blev ledsen sen. Jag är ju som sagt snart 29 och jag har aldrig upplevt det där, jag har aldrig blivit älskad och fått hålla nån i handen och mysa på det där viset. =(
Börjar kännas fånigt och nästan patetiskt.
Jag längtar verkligen efter att få uppleva nåt sånt.
Jag måste våga mer, tro på mig själv, bara för att alla nobbat mig hittils behöver ju inte det betyda att jag är totalt oattraktiv och ointressant.
Jag tycker att jag är unik iom att jag vägrat "ändra" mitt yttre för att passa in i vår plastiga värld. Jag är inte tråkig egentligen, jag är rätt knäpp med alla mina tankar och ideer.
Kanske har jag tur och han kommer tycka det. Vem vet.
Jag måste våga för att vinna som sagt.
Om jag bara kunde lyssna på mig själv....

Back in kära Norpan igen

Då var jag tillbaka i Norrköping igen. Kom tillbaka igårkväll.
Jag var helt slut när jag kom hit för jag hade sovit knappt 4 timmar totalt på de 3 dygn jag var i Trosa. Jag kan nästan aldrig sova när jag är där. Extrasängen jag sover på är inte den bekvämaste, särskilt inte för nån med ryggproblem som mig. Sen att sova i ett öppet allrum....nja inte det bästa, + att ena brorsan sov i bäddsoffan bredvid och snarkade hela nätterna så att man inte kunde somna.
Jag har varit en zombie typ hela julhelgen med andra ord.
Men det var trevligt endå att få gosa med vår söta katt Pontus och träffa syskonen och så.
Jag fick en kaffepress(perkulator) i julklapp av mamma och pappa, och en mysig pyjamas.
Sen fick jag en fin liten tekopp av yngsta brorsan. =)

Jag borde börja tentaplugga snart, men just nu vill jag nog iaf ta ett par dagar till av lugn och ro. Tänkte tvätta och byta rent i sängen, och handla idag. Annars ska jag inte göra mkt.

God Jul

Nu är jag färdigpackad, om ungefär en timme ska jag med tåget till Trosa för att vara hos familjen och fira jul. Blir väl kvar där ett par dagar.
Jag önskar er alla en jättetrevlig jul, så kommer jag säkert med en uppdatering i mellandagarna.

KRAM OCH GOD JUL!!!

Idolerna i Linden

Idag var jag och min granne Viktoria iväg till Linden för att se på Kevin, Alice och Robin B. Det dumma var att det enda info jag sett om detta var på Kevins hemsida och i Alice blogg, och på båda hade tiden 13.00 varit utsatt. Så jag och Vktoria kom dit 12.30 för att vara ute i god tid. När vi kom dit satt de redan och signerade skivor. Med andra ord så hade de uppträtt vid 12. =( Så vi missade deras sång. Just typiskt. Varför skulle det vara så dåligt annonserat om detta för?
Iaf så satte vi oss och drack kaffe och tittade på när alla som köpt skivor fick dem signerade. Måste säga att Robin var grymt snygg IRL. Känns lite knas att säga om en 18 åring...haha men endå.
Vi gick även fram lite närmare så vi kunde ta lite kort.
Korten blev lite suddiga då min kamera är kass, särskilt när man zoomar.
Här får ni iaf se ett par kort. =)


Jag vid cafeet mittemot där de signerade.


Viktoria vid cafeet.


Idolerna,snygge Robin närmast. =)


Robin tittade rakt mot oss. =)

Spontan filmkväll

Igår hade vi en spontan filmkväll, jag, Viktoria, Max och Mathias. Vi gick och hyrde film, vilket inte var det lättaste, 4 olika viljor.haha Vi tjaffsade väl endel innan vi valde ut en film. Sen hade vi det trevligt medan vi såg filmen. Det var en skräckis, men vi tyckte inte den var så läskig. Viktoria var väl den enda som hoppade till och skrek på allvar emellanåt. Jag skrattade mest, även om det var läskigt. Jag, Mathias och Max hade kul åt att hitta alla klyschor i filmen,blev en hel del skratt åt det.

Nu har Max, Ida och Mathias åkt hem över jul. Känns lite tomt faktiskt. Kommer att sakna dem.
Viktoria är fortfarande kvar, hon åker på måndag, sen flyttar hon åxå. Men på söndag ska hon och jag gå till Linden på stan och kolla på Kevin, Alice och Robin B. Ska bli roligt.
Jag själv åker nog till familjen antingen på måndag eller på tisdag. Jag blir heller inte borta så länge, bara ett par dagar.

Jullov

Den här veckan har jag varit ute lite på min Vfuplats och gjort lite skoluppgifter. Det gick bra och barnen var härliga som vanligt. Men lite sorgligt kändes det allt idag då det var sista gången jag var där. Nästa kurs så kommer jag få vara på ett annat ställe.

Nu har jag med andra ord jullov! Det känns skönt. Ska passa på att slappa lite nu innan det är dags att börja med tentapluggandet och det. Har ju tenta den 15e januari sen, och jag kan typ nada just nu känns det som. Men men, det finns ju tid att plugga. Men som sagt, nu ska jag bara slappa och ha det skönt ett tag.

På söndag kommer tydligen Kevin, Alice och Robin B hit och uppträder på Linden. Jag ska självklart dit och titta på det. Jag har en liten förhoppning att även min favorit Johan kanske ska dyka upp, då det är nära hans hemtrakter. Men det finns ingen information över huvudtaget om detta så chansen är kanske rätt liten. Oavsätt vad så kan det vara kul att få höra de 3 sjunga lite så här innen jul. Jag är inget jättefan av Kevin direkt, men han är ju duktig, och Alice är en grym liten tjej, och Robin kan vara bra emellanåt så som sagt, det ska bli kul.

Önskar jag hade råd

Sitter och ser på Faddergalan nu. Det gör ont att tänka på att så många människor i världen går och lider, särskilt när det handlar om barn. Jag vill så gärna göra något, bli fadder och hjälpa till på så vis. Men just nu när man lever på csn så har jag inte råd. Jag skänker redan 75 kronor i månaden till Individuell Människohjälp, så lite gör jag, men mer än det går nog inte just nu. Så fort jag slutar plugga och får ett jobb så tänker jag bli fadder, eller skänka mer pengar till något annat liknande. Det är det minsta man kan göra. Det ska inte behöva vara så som det är för många barn i världen.

Va sött

Har precis fått reda på att Taylor Hanson blivit pappa igen, till en liten Viggo. Han har med andra ord 4 barn nu, och är 25 år. Shit, de ligger inte direkt på latsidan där inte.haha
Det slog mig nu att jag saknar Hanson, vilket är knäppt, de finns ju kvar där, jag har alla  riktiga skivor de släppt, visserligen den senaste bara på datan. Men jag lyssnar inte lika ofta på dem som förr, och jag har nästan ingen koll alls på vad de sysslar med. Kollar väl upp lite smått lite då och då, men det är inte samma sak som det var back in 97-00 då jag var som tokig.haha Saknar den känslan lite grann. Läste att de ska spela in en ny skiva nu i vår, det ser jag fram emot. De har tydligen släppt en bok också om deras arbete med att hjälpa fattiga och sjuka i afrika, men den verkar bara kunna beställas från deras hemsida, som en del andra saker de släppt den senaste tiden. De släppte en jubileumsdvd förra året då det var 10års jubileum, där de spelade låtar från första skivan akustiskt, bla Yearbook som de aldrig kört live innan. Den skulle jag vilja ha, men kan inte beställa tyvärr. =( Som tur är kan man lyssna på sidan iaf.
Nä nu är det dags att gå och försöka sova tror jag, ska upp tidigt imorn. Usch för det.

Trevlig kväll med grannarna

Igår hade vi middag och filmkväll här i korridoren för att säga hejdå till Viktoria som snart flyttar. Vi gjorde tacopaj och kladdkaka till efterrätt, sen blev det pepparkakor och glögg framför en film.
Riktig trevligt var det faktiskt. Kommer sakna Viktoria när hon flyttat.
Nu är det inte långt till jul, tiden går så fort, nästan läskigt.
Jag har iaf köpt alla julklappar så den stressen är över, vilket känns skönt. Men som vanligt kommer det ju bli tomt här sen, jag är ju bara borta hos familjen i drygt 3 dagar, sen tillbaka hit till en nästan tom korridor.
Kommer kännas lite tråkigt att inte möta en glad och trevlig Mathias som lagar nyttig mat i köket, eller en rolig och pratglad Max, en trevlig Ida eller en knasig Alex. Men men, de kommer ju tillbaka i januari sen. Och än så länge så är de ju kvar i en vecka till som sagt. =)

Träningsvärk och julklappar

Var ju och tränade igår och idag har jag träningsvärk, kanske inte så konstigt men ändå.hehe Ont i benen och i armarna. Känner mig halvt handikappad, men på nåt vis känns det skönt för jag känner mig duktig.

Har sprungit runt på stan hela eftermiddagen nästan idag och köpt julklappar. Har köpt alla jag ska nu så det känns bra. Men man är ju lite fattig nu, som alltid innan jul. Sen får vi ju typ nada i studielån nu i december åxå, fattiga lilla jag. ;o) Nädå jag klarar mig nog, brukar alltid göra det. Är rätt ekonomisk av mig....för det mesta iaf.

Övrigt att rapportera...hmmm....ja lite av min "gamla" nojja är tillbaka, men jag tar den inte så allvarligt nu, jag är nog bara fånig. Sen har jag egentligen ingen alls anledning/rätt att känna så iom.....ja....jag har ju inte direkt gjort nåt åt saken lixom.hehe
Men läget känns inte helt rätt just nu...iaf inte än. Fega lilla jag alltså.haha

Lite tankar

Sitter här på mitt rum nuduschad i myskläder med lite godis bredvid mig och det känns helt ok.
Jag har märkt den sista tiden att "studentlivet" inte lockar mig lika mkt längre. Alla fester på trappan och allt sånt som händer. För ett eller två år sen hade jag suttit här och känt mig ledsen och övergiven en kväll som denna eftersom jag inte har några planer trots att det är en stor fest på Trappan. Men nu gör jag inte det. Jag vet flera människor som jag känner som ska dit, jag hade nog lätt kunnat hänga på nån av dem, om de hade tyckt det var ok. Men som sagt, känner att jag mycket hellre sitter här i mina myskläder och kanske ser nån trevlig film och/eller  filosoferar över livet och dess galenskaper.
Ser jag tillbaka på hur jag var då, så är jag glad att jag ändå nått en punkt som gör att jag är tillfreds med vardagen, på sätt och vis. Visst vissa dagar känns allt ruttet, men det gör inget egentligen, för livet är ju så.
Som jag har det nu, jag har säkert över hundra bekanta i den här staden, men nära vänner det har jag knappt nån. Mina gamla vänner från mitt tidigare liv har jag mer eller mindre tappat kontakten med. Blir väl nåt mejl nån gång om året, kan gå flera år mellan att vi ses. Men det känns ok, jag har ju träffat nya människor här.
Amina är en av mina närmaste vänner här i stan, vi går och fikar lite då och då och det är alltid trevligt att umgås med henne. Jättemysig liten tjej.
Fatema är en annan som jag tyvärr inte ser så ofta längre, pga att vi båda har fullt upp, men när vi ses så känns det att vi har en bra vänskap, hon är en bra tjej helt enkelt.
Jag hade en till nära vän som jag ofta brukade ha filmkvällar med, och ibland gå ut med, men vi eller snarare hon la vår vänskap på is i somras så vi ses inte alls nu. På grund av det så har jag knappt sett en annan kompis heller som brukade umgås med oss. Vi var lixom vi 3. Nu funkar det ju inte helt som sagt.
Men jag är oerhört glad över att tjejerna i min arbetsgrupp nu under hösten har varit så trevliga.
Tror säkert jag kan hålla kontakten med iaf ett par av dem sen när vi sprids i vinden.
Melinda ska jag skriva c-uppsats med i vår, så henne kommer jag kunna umgås mer med, vilket känns kul. Hon är en jättetrevlig tjej.
Carro har jag känt till lite sen innan, men nu känns det som att hon kan vara en fin vän även hon.
Ami ska flytta till stockholm då hon fått jobb där, men vi kan säkert höras av ändå. =)

Sen har vi de underbara människorna i min korridor. Max och Ida som jag hänger mest med, glada och trevliga båda två. Mathias, en härlig och smart kille som alltid är trevlig, hoppas på att få lära känna honom ännu bättre.
Sen har vi Alex, en kille jag hade blivit "varnad" om av en gemensam bekant....haha... men han är inte alls farlig. Mkt trevlig men lite galen kille. Rolig att ha i korridoren helt klart.
Viktoria flyttar snart, vilket är tråkigt då jag på senaste tiden upptäckt vilken härlig tjej det är. Lätt att prata med då vi sitter och ser på tv ute i köket.
Ted har ju bott här så länge jag bott här, han känns nästan som en brorsa eller nåt nu.hehe
Sen har vi lite annat folk som jag inte fått grepp om.
Känns som att jag inte behöver ha en massa fester och massa att göra på kvällar och helger då jag ändå får umgås varje dag mer eller mindre med mina härliga grannar, och emellanåt träffa Amina eller nån av tjejerna i gruppen.
Visst, det skulle vara kul om vi hade nån mer fest här i korridoren kanske, lite mer avslappnat så där. Får väl se om det händer.
Är iaf tal om en middag nån av dagarna som kommer, för att fira av Viktoria som flyttar samt att det snart är jul och alla åker bort typ.
Jag själv kommer bara vara borta ett par dagar över jul som vanligt, men de andra är ju borta längre.
Kommer sakna dem. =( Max och Ida är iaf inte borta lika länge som tex Mathias, så på sätt och vis kommer det nog vara honom jag kommer sakna mest eftersom han är borta längst.

Oj det här blev ju nästan en uppsats. =)  Ska bara svammla lite till ;o)
Har märkt att det är mellan 5-15 personer som läser min blogg regelbundet, vilket känns kul. Men det är väldigt få som kommenterar. Skulle vara kul att få reda på vilka som läser min blogg. Ett par vet jag redan om, ni som har kommenterat förr. Men om ni läser min blogg och inte har kommenterat, gör gärna det. Skulle som sagt var vara kul att se vilka som läser. =)

sjuk och ingen motivation

Det är verkligen lustigt det här med hälsan. I lördags mådda jag inget bra, i söndags kändes det bättre och nu igår och idag har jag inte mått bra alls. Jag vill inte vara sjuk, det är inget roligt.
Trots detta så har jag iaf gjort lite nytta i helgen, jag har städat och julpyntat lite, och vi gick med panten, jag, Viktoria och Mathias. Så nu är det fixat.

Min motivation för pluggandet just nu är helt borta. Jag är verkligen inte ett dugg intresserad av den här kursen, så det känns som att jag gör allt halvdant eller inte alls. Mina tankar finns ständigt någon helt annan stans.
Kommer nog gå åt skogen på tentan i januari om jag inte lyckas få tillbaka motivationen snart.

Jag börjar även mer och mer vilja göra nåt åt ni vet vad. ;o) Men jag är så förbannat feg så jag vetefan om jag nånsin kommer våga. =S

RSS 2.0